Salgs- og leveringsbetingelser

Ordrebekreftelse:
Dersom noe i bestillingen er uklart vil Wilcom AS ta kontakt med deg for å presisere bestillingen.

Lagervarer blir sendt fra oss samme dag bestilling mottas forutsatt at vi mottar bestillingen før kl. 1600. En sendingsbekreftelse med sporingsnummer blir automatisk sendt til registrert epostadresse.

Standard garantibestemmelser:
Med mindre annet er skriftlig avtalt garanterer Wilcom AS at leveransen er fri for feil og mangler i en periode på 12 måneder fra leveringen. Avvik kan fremgå som generell tekst på det enkelte produkt, og er i tilfelle å regne som gjeldende.

Uavhentede pakker
Dersom kjøper ikke henter ut en pakke som er bestilt med faktura, eller betalt med kredittkort, vil kjøper bli belastet med minimum kr 400,- for tur/retur frakt og ekspedisjonsgebyr. (har vi hatt ekstra omkostninger pga at pakken er stor, vil gebyret øke deretter) Etter 10 dagers betalingsfrist vil kravet bli sendt til vårt inkassobyrå uten videre varsel.
Er ikke en pakke hentet ut til tiden og den går i retur til oss, så vil kjøper bli belastet med tur/retur frakt om pakken skal sendes på nytt igjen.

Angrefrist
Hos oss har du åpent kjøp i 30 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen(e) returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Angrefrist på abbonementsprodukt (kanalkort) gjelder KUN dersom forsegling ikke er brutt på posen kortet er levert i (innpakning)
Vår returadresse er: Satbutikken.no, c/o Wilcom AS, Fotvegen 30A, 4250 Kopervik
Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post, men kan også lastes ned her.

Begrensninger i ansvar:
Wilcom ASs garantiansvar omfatter ikke forhold som kunden bærer risikoen for. Wilcom AS er ikke ansvarlig dersom leveransen utsettes for unormal eller uautorisert bruk, eller bruk som er i strid med anbefalinger/retningslinjer gitt av Wilcom AS eller dennes leverandører. Wilcom AS er heller ikke ansvarlig dersom kunden foretar endringer, modifikasjoner, sammenkoblinger med annet utstyr, vedlikehold og lignende som ikke er skriftlig godkjent av Wilcom AS eller dennes leverandører. Garantien omfatter ikke mangler som oppstår som følge av normal slitasje.

Force majeure:
Wilcom AS har ikke ansvar for forsinkelse som skyldes hindringer utenfor egen kontroll (force majeure). Kjøpekontrakten bortfaller ikke ved slike forsinkelser med mindre partene blir enige om det eller hindringen varer i mer enn 10 uker. I så fall kan kjøpekontrakten av begge parter heves med skriftlig varsel.