Wireless Music Adapter for Bluetooth

Wireless Music Adapter for Bluetooth
Varenr.
980000541
Lager
På lager
Pris
kr 290,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Wireless Music Adapter for Bluetooth
  • 98000541

Med trådløs direkteavspilling kan du lytte til musikk eller annet lydmateriale fra en datamaskin, mobiltelefon, smarttelefon eller et nettbrett gjennom favoritthøyttalerne dine. Du får bedre lydkvalitet enn de innebygde høyttalerne kan produsere.

Den trådløse Bluetooth®-tilkoplingen mottar lydstrømmer fra datamaskiner, mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett. Listen inkluderer til og med digitale musikkspillere som har Bluetooth-funksjonalitet. Så bærbare enheter forblir bærbare, og du kan bevege deg rundt med dem.
Bluetooth®-programvaren fra Logitech® konfigurerer Logitech Wireless Speaker Adapter for lydenheter med Bluetooth slik at den fungerer med datamaskiner, mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett. Oppsett og bruk blir dermed en lek.

Takket være analoge lydinnganger har du fleksibiliteten til å bruke så godt som ethvert høyttalerpar med egen strømtilførsel. Kople Logitech® Wireless Speaker Adapter for lydenheter med Bluetooth® til høyttalerne ved hjelp av standard RCA- eller 3,5 mm-plugger.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×