TP-LINK AV 500 Nano Powerline

TP-LINK AV 500 Nano Powerline
Varenr.
TLPA4010
Lager
Utsolgt, kontakt oss for lev.info
Pris
kr 499,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • TP-LINK AV 500 Nano Powerline
  • 4010ny
  • 4010ny2

Nano Powerline Adapter Starter Kit gjør det eksisterende strømnettet ditt til et høyhastighetsnettverk uten behov for nye kabler eller boring.

Det er ikke nødvendig med noen konfigurasjon, du bare kobler adapterne inn i stikkontaktene og du kan lage en nettverksinfrastruktur på et blunk. Med en hastighet på opptil 500 MB/s er det et godt alternativ for enkelt å bygge et nettverk for multimedieunderholdning.

Powerline-hastigheter på opptil 500 MB/s er ideelt for HD-strømming

Dette settet bruker avansert Home Plug AV-teknologi, og gir brukerne stabil dataoverføring med høye hastigheter på opptil 500 MB/s på en linje som er opptil 300 meter lang. Med en hastighet på opptil 500 MB/s, gjør TL-PA4010KIT det mulig med applikasjoner som krever mye båndbredde, slik som HD-strømming, online-spill og nedlasting av store filer, noe som gjør huset ditt om til et robust høyhastighetsnettverk.

Miniatyrdesign

Med sin nye ultrakompakte ramme er TL-PA4010KIT mye mindre enn TP-LINKs eldre mini 500 MB/s powerline-produkter. Med en tykkelse på bare 28,5 mm, går den nesten fullstendig i ett med alle slags strømuttak.

Paringsknapp for enkel nettverkssikkerhet

Ved å trykke på paringsknappen på adapterne, kan brukerne sette opp et Powerline-nettverk uten problemer på bare noen få minutter, med 128-biters AES-kryptering for nettverkssikkerhet og databeskyttelse.

  1. Plugg adapteren inn i stikkontakten
  2. Koble enheten via nettverkskabelen til adapteren
  3. Trykk på paringsknappene - og du er klar!

Så enkelt er det!

Innholdet i pakken:

  • Powerline Ethernet-adapter
  • Ethernet-kabel (RJ45)
  • Ressurs-CD
  • Hurtigoppstartsguide

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×