SmartLife LED Bulb, E14, 4,5W/350lm

SmartLife LED Bulb, E14, 4,5W/350lm
Varenr.
WIFILW13WTE14
Lager
2
Pris
kr 149,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • SmartLife LED Bulb, E14, 4,5W/350lm
  • WIFILW13WTE14_P10
  • WIFILW13WTE14_P11
  • WIFILW13WTE14_P55
  • WIFILW13WTE14_P67
Ta kontroll over lysene dine med denne smartpæren som kobler seg direkte til den trådløse/Wi-Fi-ruteren for å gi fjernstyring som del av automasjonssystemet i hjemmet.

Enkelt å sette opp
Du trenger ikke å være et teknisk geni eller elektriker for å kontrollere og automatisere belysningen eksternt. Alt du trenger, er Wi-Fi-ruteren, vår intuitive app og disse Nedis® trådløse smartpærene. Ingen ekstra sett og ingen tilkoblingspunkter: Dette er hjemmeautomasjon gjort på den enkle måten.

Kontroller pærens lysstyrke og farge
Koble dem opp, slik at du kan styre lysstyrken og endre belysningen fra et varmt til et kaldt hvitt lys ved å bruke smarttelefonen eller nettbrettet. Og for en supersmart løsning kan du til og med styre dem med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home.

Sett opp tidsplaner, og par dem med andre smartprodukter
Sett opp tidsplaner for når pæren skal slås på, eller skap stemningsfulle scener på et øyeblikk ved å pare denne pæren med andre produkter fra Nedis® SmartLife-serien.

Miljøvennlig
Hjemmet ditt blir ikke bare smartere, men også mer miljøvennlig. Disse energieffektive pærene har et maksimalt strømforbrukt på 4,5 W, men de gir en effekt på rundt 350 lumen, som er det samme som de fleste 35 W pærer gir.
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×