SmartLife LED lyspære 500lm/5W

SmartLife LED lyspære 500lm/5W
Varenr.
WIFILF11WTG125
Lager
1
Pris
kr 199,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • SmartLife LED lyspære 500lm/5W
  • WIFILF11WTG125_P50
  • WIFILF11WTG125_P55
  • WIFILF11WTG125_P66

Denne smartpæren kombinerer moderne teknologi med et klassisk utseende. Den kan kobles til den trådløse ruteren din eller Wi-Fi-ruteren for å legge til rette for ekstern og automatisk kontroll.

Enkelt å sette opp
Du trenger ikke å være et teknisk geni eller elektriker for å kontrollere og automatisere belysningen eksternt. Alt du trenger, er Wi-Fi-ruteren, vår intuitive app og disse trådløse Nedis®-smartpærene. Ingen ekstra sett og ingen tilkoblingspunkter: Dette er hjemmeautomasjon gjort på den enkle måten.

Kontrollere pærens lysstyrke
Koble den til slik at du kan kontrollere lysstyrken ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett. For en supersmart løsning kan du til og med styre den med tale via Amazon Alexa eller Google Home.

Sett opp tidsplaner, og par dem med andre smartprodukter
Sett opp tidsplaner for når pæren skal slås på, eller skap stemningsfulle scener på et øyeblikk ved å koble denne pæren til andre produkter i Nedis® SmartLife-serien.

Om Nedis® SmartLife
Oppdag et bredt og stadig større utvalg av produkter - som pærer, brytere, kontakter, sensorer og kameraer - som kan styres gjennom en brukervennlig og intuitiv app. Talestyringsfunksjoner er støttet av Amazon Alexa og Google Home, og du trenger ikke noe annet enn et eksisterende Wi-Fi-nettverk. Dette er det sammenkoblede, smarthjemmet gjort på den enkle måten.
Enten du ser etter en enkel smartpære eller -kontakt eller ønsker å automatisere hele huset, vil disse løsningene vise deg hvor tilgjengelig smartteknologi er i dag.

Egenskaper

• kan kobles til den trådløse ruteren din eller Wi-Fi-ruteren - for å legge til rette for ekstern kontroll og tidsplanlegging
• dimbar pære i klassisk stil - for et elegant smarthjem
• mulighet for tilkobling av andre pærer og produkter i Nedis® SmartLife-serien - for å skape stemningsfulle scener
• kontroll via smarttelefon eller nettbrett - eller med talestyringsfunksjoner hvis du bruker Amazon Alexa eller Google Home

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×