Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Satbutikken.no tilbyr sikker betaling med faktura via Klarna.

klarna-banner-logo-transparent-babycare.png

Levering
Bestilte varer sendes med Posten, og fraktkostnad blir automatisk hentet ved utsjekk. Alle ordre som legges før kl. 16.00 på hverdager blir postlagt samme dag - så sant vi har varene på lager. Du vil få tilsendt sporingsnummer når pakken din er postlagt.


Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Ordrebekreftelse
Dersom noe i bestillingen er uklart vil Wilcom AS ta kontakt med deg for å presisere bestillingen.

Lagervarer blir sendt fra oss samme dag bestilling mottas forutsatt at vi mottar bestillingen før kl. 1600. En sendingsbekreftelse med sporingsnummer blir automatisk sendt til registrert epostadresse.

Standard garantibestemmelser
Med mindre annet er skriftlig avtalt garanterer Wilcom AS at leveransen er fri for feil og mangler i en periode på 12 måneder fra leveringen. Avvik kan fremgå som generell tekst på det enkelte produkt, og er i tilfelle å regne som gjeldende.

Angrefrist
Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen(e) returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Angrefrist på abbonementsprodukt (kanalkort) gjelder KUN dersom forsegling ikke er brutt på posen kortet er levert i (innpakning)

Vår returadresse er: Satbutikken.no, c/o Wilcom AS, Fotvegen 30A, 4250 Kopervik
Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post, men kan også lastes ned her.

Uavhentede postpakker som går i retur til oss etter hentefrist hos posten vil bli ilagt kunde returfrakt + administrasjonsgebyr.

Begrensninger i ansvar
Wilcom ASs garantiansvar omfatter ikke forhold som kunden bærer risikoen for. Wilcom AS er ikke ansvarlig dersom leveransen utsettes for unormal eller uautorisert bruk, eller bruk som er i strid med anbefalinger/retningslinjer gitt av Wilcom AS eller dennes leverandører. Wilcom AS er heller ikke ansvarlig dersom kunden foretar endringer, modifikasjoner, sammenkoblinger med annet utstyr, vedlikehold og lignende som ikke er skriftlig godkjent av Wilcom AS eller dennes leverandører. Garantien omfatter ikke mangler som oppstår som følge av normal slitasje.

Force majeure
Wilcom AS har ikke ansvar for forsinkelse som skyldes hindringer utenfor egen kontroll (force majeure). Kjøpekontrakten bortfaller ikke ved slike forsinkelser med mindre partene blir enige om det eller hindringen varer i mer enn 10 uker. I så fall kan kjøpekontrakten av begge parter heves med skriftlig varsel.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×