SmartLife LED Bulb E27, 800lm, 9W

SmartLife LED Bulb E27, 800lm, 9W
Varenr.
WIFILW11TE27
Lager
1
Pris
kr 129,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • SmartLife LED Bulb E27, 800lm, 9W
  • WIFILW12WTE27_P10
  • WIFILW12WTE27_P58W1

Ta kontroll over lysene dine med denne smartpæren som kobler seg direkte til den trådløse/Wi-Fi-ruteren for å gi fjernstyring som del av automasjonssystemet i hjemmet.

Enkelt å sette opp
Du trenger ikke å være et teknisk geni eller elektriker for å kontrollere og automatisere belysningen eksternt. Alt du trenger, er Wi-Fi-ruteren, vår intuitive app og disse Nedis® trådløse smartpærene. Ingen ekstra sett og ingen tilkoblingspunkter: Dette er hjemmeautomasjon gjort på den enkle måten.

Kontrollere pærens lysstyrke
Koble dem til slik at du kan kontrollere lysstyrken ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett. Og for en supersmart løsning kan du til og med styre dem med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home.

Sett opp tidsplaner, og par dem med andre smartprodukter
Sett opp tidsplaner for når pæren skal slås på, eller skap stemningsfulle scener på et øyeblikk ved å koble denne pæren til andre produkter i Nedis® SmartLife-serien.

Miljøvennlig
Hjemmet ditt blir ikke bare smartere, men også mer miljøvennlig. Disse energieffektive pærene har et maksimalt strømforbrukt på 9 W, men de gir en effekt på rundt 800 lumen, som er det samme som de fleste 60 W pærer gir.

Egenskaper

• Automatiser lysene uten alt besværet - kobles direkte til Wi-Fi-ruteren.
• Endre lysstyrken på lysene eksternt - via smarttelefonen eller nettbrettet
• Støtter talestyring - via Amazon Alexa eller Google Home.
• Sett opp tidsstyring av pæren for å slås den av - eller skap stemningsfulle scener ved å koordinere den med andre Nedis® SmartLife-produkter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×